MVC’19 maatje te groot voor Holthees-Smakt

MVC’19 heeft ook de tweede bekerwedstrijd in de poule gewonnen. Vijfde klasser Holthees- Smakt werd na een matige eerste helft met 7-3 verslagen. Holthees-Smakt opende zelfs na 31 minuten de score. In de slotfase van de eerste helft kwam MVC’19 goed terug door doelpunten van Ron van den Kerkhof, die ook veel assist gaf, en uitblinker Daan Peters.

Rob Custers twee doelpunten en uitgevallen. Foto: Math Geurts Fotografie

De 2-1 voorsprong werd na rust eenvoudig uitgebreid tot 7-3. Doelpunten na rust werden gemaakt door Rob Custers (2), Daan Peters, Jaap Bruijnen en Jop Peeters, die zijn eerste doelpunt voor MVC’19 1 in een officiële wedstrijd maakte. De laatste vijftien minuten speelde MVC’19 met tien man omdat Rob Custers geblesseerd uitviel en MVC’19 al drie man had gewisseld

Zondag 16 september speelt MVC’19 in Kronenberg tegen de gelijknamige club de laatste poulewedstrijd. Kronenberg heeft haar beide wedstrijden in de poule met 5-0 verloren van Hotlhees-Smakt en 10-0 van Hegelsom. De wedstrijd in Kronenberg begint om 14.30 uur. Op dinsdag 18 september speelt MVC’19 om 20.00 uur thuis tegen vierde klasser Panningen ter afsluiting van de oefencampagne.  Zondag 23 september begint MVC’19 de competitie met een uitwedstrijd tegen Merefeldia.