BAMM toernooi

Algemene informatie
Datum Zaterdag 9 juni 2018
Tijd 10.00 uur – 21.30 uur
Plaats Sportpark De 3-Sprong, Maasbree

BAMM toernooi

Het is de bedoeling dat elk team de strijd aangaat in 3 verschillende (bal)sporten, zijnde voetbal, volleybal en handbal. Men speelt dus een voetbal-, volleybal- én een handbalwedstrijd tegen hetzelfde team. Afhankelijk van de opgaven per categorie, speelt men in een poule van 2 of 3 teams (bestaande uit 6 tot 9 spelers). Men speelt minimaal 6 wedstrijden (2x voetbal, 2x volleybal en 2x handbal). Bij opgave van het toernooi moet elk team aangeven welke van de 3 sporten (voetbal, volleybal of handbal) hun voorkeur heeft (dit in verband met eventuele beslissingswedstrijden). In elke poule speelt ieder team tegen het andere team in ALLE 3 de sporten.

Bij 2 teams in een poule wordt na de eerste ronde (= 3 wedstrijden (voetbal, volleybal en handbal) per team) een nieuwe poule van 2 gemaakt waarna ieder team weer 3 wedstrijden heeft (uitgezonderd bij 2 teams in een categorie: dan speelt men 2 keer tegen elkaar in dezelfde sport, dus in totaal 6 wedstrijden). Bij 3 teams in een poule speelt men dus 6 wedstrijden per team: 2x voetbal, 2x volleybal en 2x handbal.Bij meerdere poules in een categorie worden, al naar gelang van het totale aantal teams in die categorie of nieuwe poules gemaakt en/of beslissingswedstrijden gespeeld.

Bij een beslissingswedstrijd (dus ook (halve) finale) wordt gekeken naar de voorkeursport van beide teams:

– Is de voorkeursport voor beide teams hetzelfde (bv. voetbal), dan wordt de wedstrijd gespeeld in die specifieke sport (in dit voorbeeld: voetbal)
– Is de voorkeursport voor beide teams niet hetzelfde (bijv. voetbal en handbal), dan wordt de wedstrijd gespeeld in de niet genoemde sport (in dit voorbeeld: volleybal)

Heb je vragen en/of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar de organisatie.

 

Inschrijven:
De opgave-formulieren zijn hier te vinden:
jeugd t/m 15 jaar 
senioren (16 jaar en ouder)