Top Onder 12 Toernooi

Algemene informatie
Datum Zaterdag 26 augustus & Zondag 27 augustus 2023
Tijd 09.00 uur – 17.00 uur
Plaats Sportpark De 3-Sprong, Maasbree
Website MVC Top Onder Toernooi

MVC Top Onder 12 Toernooi

Sinds 2006 organiseert MVC’19 het MVC Top Onder 12 Toernoo,i een internationaal toernooi waar talenten onder de 12 jaar hun voetbalkunsten kunnen laten zien. Het toernooi, dat een vaste plek op de voetbalkalender heeft ingenomen, heeft de afgelopen jaren al mooie winnaars gekend uit binnen- en buitenland zoals Bayer Leverkusen, Club Brugge, Feyenoord, PSV en Chelsea.

Extra bijzonder aan dit toernooi is het eigen Regioteam waarin een aantal MVC’19-spelers staan opgesteld en andere jeugdspelers uit de gemeentes Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venlo. Het team bewees voldoende talent in huis te hebben gezien de resultaten. Het toernooi heeft een goede naamsbekendheid opgebouwd in binnen– en buitenland. De betaalde voetbalorganisaties hebben lovende woorden voor ons toernooi en staan te springen om zich weer voor het volgend jaar op te geven. Het succes van het toernooi zoeken we vooral in de bijdragen van de vele sponsoren en de inzet van zo’n 100 vrijwilligers. Want zonder hen had het toernooi geen bestaansrecht gehad. Daarom dank aan iedereen die zich belangeloos voor, tijdens en na het toernooi hebben ingezet.

Vrijwilligers gezocht

Elk jaar weer is de organisatie op zoek naar zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers om het toernooi te doen slagen. Vrijwilligers worden ingezet bij het inrichten van de tent, het draaien van bardiensten, bij de entree, als parkeerwacht, toezichthouder etc. Om alle vrijwilligers bij elkaar te krijgen, doen we een oproep aan alle spelers, leiders, ouders en supporters van MVC’19 om een steentje bij te dragen en zich op te geven. Weet je nog niet zeker of je op vakantie bent op dat moment, geef je gewoon op. Afmelden kan altijd nog. De organisatie probeert voor de zomervakantie het werkschema compleet te hebben en bij de vrijwilligers te hebben bezorgd.

Contactgegevens

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van het MVC Top Onder 12 Toernooi. Wil je je opgeven als vrijwilliger, maar heb je nog vragen, dan kun je terecht bij een van de commissieleden (Contactformulier (Commissie MVC Top D Toernooi).