Toernooien

Toernooien

Toernooikalender

De toernooikalender voor seizoen 2020-2021 staat online. Het Excel-bestand (per 24-05-2021) kun je hier downloaden. Dit schema wordt de komende maanden regelmatig aangevuld/ververst.

 

In de toernooikalender staat vermeld voor welke teams er op welke data toernooien zijn met de door de desbetreffende vereniging aangegeven uiterste inschrijfdatum. Ben vooral op tijd om je op te geven voor de toernooien, daar deze snel vol kunnen zitten.

Door de pandemie is het aantal toernooien tot nu toe beperkt. Veel verenigingen slaan dit seizoen over en organiseren geen toernooi. Daarnaast is de kans aanwezig dat de verenigingen dit wél een toernooi organiseren, uiteindelijk toch besluiten om het toernooi af te gelasten. Omdat het aantal toernooien beperkt is, is de kans groot dat deze snel volgeboekt zijn. Wees er dus op tijd bij.

 

Voor de nieuwe leiders onder ons een korte uitleg:
Als je met je team wilt deelnemen aan één van de genoemde toernooien geef je dit door aan de jeugdcommissie via toernooi@mvc19.nl. De inschrijving wordt dan direct via MVC’19 verzorgd. Als bevestiging en uiteindelijk ook het toernooischema bij MVC’19 binnenkomt (meestal pas enkele weken voor datum toernooi), zal dit worden doorgegeven aan de leider van het opgegeven team.

 

ONS EIGEN PULSE MVC’19 TOERNOOI GAAT DIT SEIZOEN NIET DOOR !!. 

 

Overigens mag je zelf met de leiders kiezen hoeveel toernooien. Maar ook voor de jongens en meisjes is het leuk als na een seizoen er nog wordt deelgenomen aan zeker 1 of 2 toernooitjes.

Soms zijn er kosten aan verbonden. Hiervoor is nadrukkelijk toestemming nodig van het jeugdbestuur om hieraan te mogen deelnemen!

 

Deze lijst is niet volledig, er staan vooral toernooien in redelijk dicht bij huis. Staat er een toernooi niet in, maar wil je wel deelnemen, dan geef het toernooi door aan toernooi@mvc19.nl en vermeld dat je wilt deelnemen.


Let op: aanmelding gaat altijd via MVC’19, dus a.u.b. niet zelf opgeven.

 

De toernooicommissie

Toernooien per team

In de onderstaande overzichten staan, per leeftijdscategorie, de toernooien waarvoor de teams zich hebben ingeschreven en waarvan ook de bevestiging binnen is, dat het team mee kan doen.

Datum Toernooi JO19-1 JO19-2 MO19-1 JO17-1 JO17-2

 

Datum Toernooi JO15-1 JO15-2 JO15-3

 

Datum Toernooi JO13-1 JO13-2 JO13-3 JO13-4

 

Datum Toernooi JO11-1 JO11-2 JO11-3 JO11-4
5-jun-21 ZSV Zeilberg

 

Datum Toernooi JO9-1 JO9-2 JO9-3 JO9-4

 

Datum Toernooi JO8-1 JO8-2 JO7
5-jun-21 ZSV Zeilberg