Informatie D/E-kamp 2019

Hoewel 2019 pas in feite pas nét van start is gegaan, willen we je graag alvast informeren over het “D/E-kamp” dat aan het einde van dit voetbalseizoen zal plaatsvinden.
Want ook in 2019 organiseert de jeugdcommissie van MVC’19 een supertof en sportief kamp voor alle jeugdleden uit de JO10 t/m JO13 teams. We noemen het ‘ouderwets’ een: D/E-kamp!
Deze vooraankondiging is bedoelt om de data alvast op de familie-kalender te noteren.
Aanmelden kan vanaf medio april, maar hiervoor ontvang je later een aparte brief.

Kortom:
schrijf op in je (school-)agenda!

Wanneer is het kamp:
Vrijdag 21-, zaterdag-22 en zondag 23-juni 2019

Waar gaan we naar toe:
Blokhut “Oos Hoês”, Aan de Koeberg 11 te HELDE

¹) Graag willen we ‘brugklasleerlingen’ er op attenderen dat dit weekend waarschijnlijk, helaas, vlak voor een proefwerkweek valt op Bouwens en/of Blariacum. De organisatie is er zich absoluut van bewust dat dit erg ongunstig is voor de betreffende kinderen.
De populaire blokhut in Helden is echter vorig jaar al gereserveerd. Wijzigen naar een ander weekend of andere blokhut is vrijwel onmogelijk gebleken en de jeugdcommissie heeft besloten de bovengenoemde data te handhaven.

Het uitgangspunt is dat kinderen het héle weekend mee gaan, maar voor brugklasleerlingen zal een uitzondering worden gemaakt. Deze spelers/ speelsters kunnen straks kiezen uit 3 opties.
Meer info hierover in de aanmeldbrief medio april of neem vooraf contact op met ondergetekenden

Auteur: Coen Peeters
(organisatie D/E-kamp 2019)

Don Eickes
(lid jeugdcommissie en organisatie D/E-kamp 2019)