Familiedag

Noteer 22 april 2019 in je agenda! MVC’19 organiseert dan een familiefeest voor de leden, oud-leden, sponsoren en iedereen die onze voetbalclub een warm hart toedraagt.

Het programma wordt gestart met D’N AFTRAP, waarin op een eigentijdse manier stilgestaan wordt bij de historische hoogte- en dieptepunten van MVC’19. Vervolgens wordt door Ria Joosten een heerlijk 3 gangen familiebrunch geserveerd in echte paassfeer, waar onder het genot van een hapje en drankje het prachtige jubileumboek wordt gepresenteerd.

Ook de DERDE HELFT zullen we niets te kort komen. Roy Smolenaars zal het gehele matineeprogramma regisseren en presenteren met o.a. ‘oet het Meulenkrentje’ door Arno Smets en optredens van de Flamingo’s, Party Krijner en Dieter Koblenz.

Uiteraard worden de kinderen niet vergeten en zal Hoera Kindercentra de KINGERKROAM verzorgen met vele leuke activiteiten.

Informatie familiedag

Programma:

10.15 – 11.05  D’N AFTRAP

11.30 – 13.30  Familiebrunch + presentatie jubileumboek

11.30 – 15.00  KINGERKROAM door Hoera Kindercentra

13.00 – 21.00  DERDE HELFT

Belangrijk…

De toegang tot de familiedag is gratis. Voor de brunch wordt een kleine bijdrage verwacht. De brunchkaarten kosten*:  

Volwassenen                 € 10,00

Kinderen tot 12 jaar      €  5,00

* Ticketprijs voorverkoop, exclusief bijkomende service kosten

Uiteraard is iedereen welkom, maar wees er snel bij! Vanwege de grootte van de tent zijn er slechts een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar voor de brunch.