Leunen te sterk voor MVC’19

Op zondag 13 oktober heeft MVC’19 een kansloze nederlaag geleden tegen Leunen. Met rust stond al de 0-3 op het scorebord en uiteindelijk werd de thuiswedstrijd met 0-4 verloren. MVC’19 staat na 4 wedstrijden op een teleurstellende een na laatste plaats met slecht 3 punten.

MVC’19 kreeg in de tweede minuut een dot van een kans via Thijmen Albers maar één op éen tegenover Tim Jacobs wist hij helaas het net niet te vinden. Het begin was nog voor MVC’19 maar al snel wist Leunen het net te vinden via Kevin Timmermans en Sjoerd van de Winkel en stond MVC’19 na een kwartier al met 0-2 achter. De goal van Sjoerd van de Winkel was een doelpunt uit het boekje. Met een prachtige lob wist hij keeper Rory Barendsen te verslaan. Na het eerste kwartier ging het spel op en neer maar was het Leunen die vlak voor de rust wederom toesloeg met een doelpunt van Thomas Weijs. MVC’19 ging de rust in met een kansloze achterstand van 0-3. Na een paar heftige woorden in het kleedlokaal begon MVC’19 de tweede helft met 3 nieuwe spelers. MVC’19 kreeg nog wel een paar kansen via een kopbal van Dennis Bouten en een hard schot van Thijmen Albers dat in het zijnet verdween. Uiteindelijk was het slotakkoord weer voor Leunen die zelfs de 0-4 via Gijs Koonings konden binnenschieten. Wederom een zeer teleurstellende uitslag. MVC’19 zal de komende weken uit een heel ander vaatje moeten tappen om de benodigde punten te gaan halen.

De volgende week zondag 20 oktober speelt MVC’19 een uitwedstrijd in Oirlo tegen SVOC’01.

Auteur: Peter van Diepe