MVC’19 trekt aan het kortste eind tegen SVOC’01

Op zondag 20 oktober heeft MVC’19 wederom een teleurstellend resultaat behaald. Nu was SVOC’01 uit Oirlo te sterk voor MVC’19. Uit de eerste 5 wedstijden heeft MVC’19 slechts 3 punten behaald, waarvan in de laatste 3 wedstrijden ook geen doelpunt meer werd gemaakt.

Het begin van de wedstrijd was voor SVOC’01. Jarno Zanders schoot keihard op het doel van MVC’19 maar keeper Rory Barendsen redde knap met zijn vuisten. Na een kwartier kreeg MVC’19 een kans via Mike Peeters maar keeper Jens Verbruggen voorkwam een doelpunt van MVC’19. Meteen erna kreeg SVOC’01 via Sid Peeters een kans. Zijn schot van flinke afstand ging maar net langs. In de 22e minuut ging het achterin bij MVC’19 fout en werd de persoonlijke fout genadeloos afgestraft door Jarno Zanders. Danny Houwen kon de tussenstand verdubbelen maar zijn schot ging maar net langs. MVC’19 kreeg meer grip op de wedstrijd en dat resulteerde in kansen voor Mike Peeters, Juul Albers, Lars Janssen en Yannick Muijsenberg, maar helaas konden ze allemaal het net niet vinden. Vlak voor rust ging het weer bijna fout aan de ander kant, maar ook ditmaal stond Rory Barendsen zijn mannetje. In de aansluitende tegenaanval kreeg Luca Verheij nog een grote kans, maar zijn schot belandde in het zijnet. MVC’19 ging met een 1-0 achterstand de rust in.

Meteen in de 2e helft kreeg Jarno Zanders weer een kans maar wederom stond Rory Barendsen op de juiste plek. Na tien minuten in de 2e helft kreeg invaller Steyn Visser een mooie kopkans, maar de verdedigers van SVOC’01 wisten de bal via de kluts nog weg te werken. Na een uur spelen kreeg MVC’19 een penalty, nadat Juul Albers bij een corner werd vastgehouden. Keeper Jens Verbruggen stopte knap de penalty van Lars Janssen. Mike Peeters en Juul Albers kregen nog een kans maar keeper Jens Verbruggen stond wederom op de goede plek. In de 72e minuut werd een corner door Jarno Zanders binnengeschoten en kwam SVOC’01 op een comfortabele voorsprong van 2-0. Op het eind van de wedstrijd werd het zelfs nog 3-0 door Ron Houwen. MVC’19 verliet voor de 4e maal achter elkaar met een nederlaag het veld.

Over twee weken op zondag 3 november speelt MVC’19 een thuiswedstrijd tegen Kronenberg.

Auteur: Peter van Diepe