Presentatie Jubileumboek

Een ivoren jubileum mag je toch wel een bijzondere gebeurtenis noemen. Een mijlpaal die niet iedereen gegeven is, en daarom gevierd mag worden. Maar ook uitnodigt tot een terugblik. En hoe kan dit voor onze club beter gebeuren dan in de vorm van een jubileumboek.

Een boek dat vertelt hoe MVC’19 is ontstaan. Dat vertelt over het reilen en zeilen van onze vereniging door de jaren heen. In woord en beeld. Waarin hoogte- en dieptepunten zijn belicht. Met verhalen over voetbalfamilies. Waar herinneringen aan memorabele wedstrijden nog eens worden opgehaald. Met anekdotes en foto’s uit het grijze verleden en het kleurrijke heden. En nog veel, veel meer.

Al dit opgetekend in een boek van meer dan 100 pagina’s, voor zowel oud als jong! Lees het met veel plezier en ontdek dingen die je nog niet wist van MVC’19.

Informatie jubileumboek

Daar waar het in eerste instantie de bedoeling was om het boek tijdens het jubileumweekend te presenteren, komt het jubileumboek er nu toch echt aan.

Maar ‘elk nadeel heb z’n voordeel’ zo wist Johan Cruijff al te zeggen. Een uitspraak die vaak bewaarheid wordt. Zo ook bij de uitgifte van ons jubileumboek.

Nu de uitgifte enige vertraging heeft opgelopen is de werkgroep er in geslaagd om een impressie van het jubileumweekend in het boek mee te nemen. En ook de bijzondere prestatie van JO8 (bekerwinnaar 2018-2019 van Zuid-Nederland) heeft nog een plaatsje in het boek gekregen.

Belangrijk…

Op dinsdag 16 en woensdag 17 juli (beide dagen tussen 19:00 en 21:00) en zaterdag 20 juli (tussen 14:00 en 17:00 uur) kunnen bestelde exemplaren afgehaald worden in de kantine van MVC’19.

Verder is het mogelijk om bestelde exemplaren van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli (tussen 19:00 en 21:00 uur) af te halen bij Peter Smets Cederhof 3 Maasbree.

Daarnaast is het nog steeds mogelijk het boek te bestellen (kosten € 20,00). Dit kan zowel via e-mail als telefonisch bij Peter Smets (bardepiet@gmail.com, tel.: 06-19889595) en Paul Grubben (pgrubben@xs4all.nl, tel.: 06-10940075).