Remise vitteranen tegen VVV’03

MVC’19 – VVV’03 2 – 2
Doelpunten:
Leon Winthagen 2x

Op deze zaterdag ontvingen we op ons sportpark de mannen van VVV ’03 uit Venlo. De eerste helft verliep in ons voordeel: we hadden meer balbezit en dicteerden het spel. Al in de 17e minuut verzilverde Leon ons overwicht met een prachtige treffer, 1-0. Ondanks ons veldoverwicht lieten we na om de voorsprong verder uit te breiden. De bal bereikte onvoldoende de voorhoede en enkele kansen gingen onbenut.
In de tweede helft begonnen we vol goede moed, met als doel de voorsprong te vergroten. Helaas sloeg VVV ’03 al snel terug. Ze kwamen sterker uit de kleedkamer en wisten in de 13e minuut de gelijkmaker te scoren, 1-1. Vanaf dat moment kregen ze meer kansen, maar dankzij een paar knappe reddingen van onze keeper Ramon bleef de stand gelijk.
Halverwege de tweede helft wisten wij opnieuw gevaarlijk te worden. In de 22e minuut bracht Leon ons weer op voorsprong met een mooi doelpunt, 2-1. Helaas werden we daarna getroffen door blessures: Pe moest het veld verlaten na een stevig duel, en niet veel later moest Gijs, na een ongelukkige botsing, met een hoofdblessure gewisseld worden. Gelukkig konden we beide spelers vervangen.
De spanning nam toe en we waren vastberaden de overwinning binnen te slepen. Toch wist VVV ’03 ons opnieuw te verrassen. In de 26e minuut glipte een van hun spelers door onze verdediging en kwam alleen voor de keeper. Hij scoorde de 2-2, al was er wat discussie over een mogelijke buitenspelsituatie. We kregen nog een paar kansen om de winst naar ons toe te trekken, maar het mocht helaas niet baten.

Volgende week uit tegen PEC’20  hopen we de drie punten weer mee naar huis te nemen!