Schoolvoetbaltoernooi

 

Algemene informatie
Datum Woensdag 21 mei 2014
Tijd 13.30 uur – 17.00 uur
Plaats Sportpark De 3-Sprong, Maasbree

Elk jaar organiseert MVC’19 het schoolvoetbaltoernooi voor meer dan 200 Maasbreese kinderen uit de groepen 2 t/m 8 van o.a. basisschool De Violier. Het doel van deze sportieve middag is om de jongens en meisjes een mooie middag te bezorgen en ze enthousiast te maken voor het spel. Tussen 13.30u. en 17.00u. spelen teams van de verschillende basisschoolgroepen wedstrijden tegen elkaar en aan het eind van de middag is de afsluiting met een heuse prijsuitreiking.

Schoolvoetbaltoernooi 2014

Het schoolvoetbaltoernooi zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 21 mei. De uiterste opgavedatum is 20 april. Opgaven die na deze datum binnenkomen, worden niet meer in behandeling genomen. Heb je nog vragen over het toernooi? Dan kun je altijd contact opnemen via e-mail met de organisatie.

Graag willlen we er op wijzen dat ouders van harte welkom zijn om deze dag tot een succes te maken en, indien mogelijk, te fungeren als begeleid(st)er. Dit kunt u ook kenbaar maken op het opgaveformulier. Uiteraard zijn ook andere vrijwilligers welkom die geen kinderen op de basisichool hebben en toch mee willen helpen. Laat het weten aan de organisatie.

 

Teamindelingen Schoolvoetbaltoernooi 2014

Download hier de teamindelingen en het wedstrijdschema voor het schoolvoetbaltoernooi! Zorg dat je, of je nu spe(e)l(st)er of begeleider bent, om 13.30 uur op het sportpark bent zodat we snel kunnen beginnen.

Opgaveformulier Schoolvoetbaltoernooi 2014

Vul het opgaveformulier s.v.p. zo volledig mogelijk in, op die manier kunnen teleurstellingen voorkomen worden.

Na het versturen van het formulier ontvangt u een automatische bevesting van opgave. Dit kan enkele minuten duren. Mocht u deze niet hebben ontvangen binnen 24 uur of zijn de gegevens in de e-mail onjuist, dan kunt u via e-mail contact opnemen met de organisatie. De teamindelingen worden op z’n vroegst een week van te voren op de website gepubliceerd.