Vitteranen laten de punten liggen bij PEC’20

PEC’20 (Kepel) – MVC’19  1-1
Doelpunt:
Mark Wijhers

In deze wedstrijd stonden paal en lat centraal bij doelpogingen van de vitteranen. De eerste helft was het Mark die tweemaal de lat teisterde en verschillende doelpogingen zag stranden op het goede keeperswerk van PEC. De speldenprikken van PEC  waren niet ongevaarlijk. Verschillende malen verschenen de PEC voorwaartsen gevaarlijk voor het doel van Ramon, doch ze misten alleen voor Ramon of hij hield de nul vast. Na 25 minuten moest John Heuvelmans met een muskelfasenriss het veld verlaten. Op slag van rust kregen de vitteranen een corner. Was het Mark voorheen niet gelukt om doel te treffen, nu verdween zijn corner ineens in het doel  zodat de vitteranen met een 1-0 voorsprong konden gaan rusten.

Na rust kwam Maasdal Frank in het veld voor de geblesseerde Erwin. Kepel werd sterker doch de beste kansen waren voor de vitteranen, vooral aanvoerder Jeroen had pech door eenmaal binnenkant paal te schieten en ff later met een kopbal de lat te treffen en de terugspringende bal niet wist te verzilveren om de zege veilig te stellen. Vlak voor tijd was het Kepel die uit een scrimmage de gelijkmaker scoorde en de eindstand op 1-1 bracht.

Volgende week weer een uitwedstrijd tegen IVO uit velden. Hopelijk zijn we weer met voldoende spelers!