Vitteranen winnen doelpuntrijk duel in Belfeld

Mark Wijhers 2x
Theo Tielen 1x
Leon Winthaegen 1x
Jeroen van Bers 1x

De scheidsrechter van Belfeldia wilde volgens de Europese regels fluiten wat betekende dat de aanvoerder alleen commentaar mocht geven!!! In de beginfase was het Belfeldia die een enorme kans kregen doch het was Ramon die met een katachtige reactie een voorsprong van Belfeldia  verijdelde. In de 12de minuut was het Theo Tielen die met zijn chocolade been de vitteranen op voorsprong zette. Doch 2 minuten later was het Belfeldia, die na slecht uitverdedigen de stand gelijk trok. 4 Minuten later was het Mark Wijhers die uit een pass van Jeroen van Bers de vitteranen wederom op voorsprong zette. Vanaf de aftrap was het Belfeldia  die de bal het strafschopgebied in bracht , Frank van Megen bracht een tegenstander ten val of niet, penalty. Uit deze penalty bracht Belfeldia de stand weer in evenwicht. 10 Minuten later was het Leon Winthaegen die met een intikkertje de vitteranen op voorsprong zette, na een kopbal van Jeroen tegen de lat. En wederom was het Belfeldia die nog geen 2 minuten later de stand wederom gelijk trok. Op slag van rust was het Jeroen die uit een pass van Leon de vitteranen op 3-4 zette wat tevens de ruststand betekende.

Na rust met 3 wisselingen, Twix die een onrustige nacht had gehad (3x brand), Luuk, had de verkeerde schoenen bij zich doch Roel bracht uitkomst, en Roel die het elftal wederom compleet maakte. In de 54ste minuut maakte Belfeldia gelijk met een intikker bij de 2de paal. In de 60ste minuut moest aanvoerder Jeroen het speelveld verlaten met een flinke enkelblessure. Tussen de 65ste en 70ste minuut sloegen de vitteranen toe. Met tikkie takkie scoorden de vitteranen 3 maal. Eerst was het Mark Wijhers, daarna was het Pi die 2 x op de goede plaats stond om de eindstand op 4-7 te zetten. Een zeer verdiende overwinning van de vitteranen op een altijd lastig Belfeldia.

Volgende week een uitwedstrijd tegen SV Blerick. Vertrek om 16.00 uur bij Poolbar!