Doelpunten:
Rick Haenen 2x
Leon Winthaegen 1x
Gijs Driessen 1x

De Vitteranen hebben de lastige uitwedstrijd tegen Grashoek verdiend gewonnen. Rond de middag zag het er nog niet naar uit dat er genoeg spelers waren om af te reizen naar Grashoek. Good old Twan Daniels werd nog opgeroepen en Johan Kessels probeerde met pijnstillers 15 minuten mee te doen. De vitteranen begonnen goed aan de wedstrijd en met verzorgd spel werd Grashoek op eigen helft terug gedrongen. Na wat spelde prikken van Twan en Rick duurde het tot de 20ste minuut eer de 0-1 in het net lag. Na een onderschepping van Johan kwam de bal bij Twan S die de bal aan Leon gaf en deze bereikte met de pass Gijs, deze nam hem prachtig mee in de loop en zette strak voor waarna Rick de voet tegen de bal zette en de 0-1 liet aantekenen. Dit was tevens de ruststand.

Na rust was het Grashoek dat kwam opzetten en na slecht verdedigen was het de nr 17 die zijn 1ste goal voor Grashoek scoorde en hem tevens een publiekswissel opleverde! Vijf minuten later was het Rick die op rechts doorbrak en een perfecte voorzet op Leon bij de 2de paal gaf en de 1-2 liet aantekenen. Tien minuten later was het Twan Smits die na een “actie” werd vast gehouden en een penalty kreeg. Pi Peters vroeg aan iedereen (behalve Gijs) wie hem wilde nemen en besloot hem maar zelf te nemen. Keeper ging naar de verkeerde hoek doch Pi mikte op de paal! Jammer. Nog geen 2 minuten later viel de gelijkmaker, na een lange trap naar voren was het aanvoerder Twix die Ramon met een kopbal verschalkte. Doch het venijn zat hem in de laatste 5 minuten. Eerst was het Rick die de bal snoeihard in de kruising schoot en ff later was het Gijs Driessen die na een pass van Leon de eindstand op 2-4 zette. Zeer verdiende overwinning al had de uitslag wat hoger kunnen zijn.

Man of the Match : Johan Kessels die met een kneuzing aan zijn tenen de hele wedstrijd uitgespeeld heeft.

Volgende week is de laatste wedstrijd van het voorjaar thuis tegen BEVO, Aanvang 17.00 uur