Doelpunten:
Theo Tielen 1x
Mark v.d. Koelen 4x
Pi Peters 1x

Het duurde tot de 33ste minuut eer de vitteranen de 1-0 lieten aantekenen. Uit een corner van Mark v.d. Koelen was het Theo Tielen die met een kopbal, na tussenkomst van de VAR, de 1-0 ruststand op het bord zette. Na rust veranderde het beeld volkomen, het was enkel de vitteranen die het spel maakten. In de 40ste minuut was het wederom Mark v.d. Koelen die een 1-2 met Pi Peters koelbloedig afrondde. Uit een voorzet van aanvoerder Ton Hopman was het weer “spits” Mark die de 3-0 scoorde. 2 Minuten later was het weer Mark die na een combinatie met Pi zijn hattrick voltooide. Weer 2 minuten later was het Pi die met een afstandsschot de 5-0 scoorde. Tussendoor was het keeper Ramon, die na een foutje van de achterhoede, de bal voor de voeten van de spits van SVEB afpakte en zodoende zijn doel schoon hield.
In de 62ste minuut was het wederom Mark die zijn 4de treffer van de middag scoorde, na een assist van Twan Smits de eindstand op 6-0 zette.

Al met al een zeer verdiende overwinning van de vitteranen op een mooie warme  zarerdagmiddag. ‘s Avonds werd de overwinning afgesloten met een BBQ in clublokaal de Poolbar.