Vitteranen verliezen van Melderslo met 2-3

MVC – Melderslo 2 -3
Doelpunten:
Jeroen van Bers 2x

De vitteranen hebben verdiend verloren van de collega’s uit Melderslo. In de 9de minuut was het Melderslo wat ongehinderd kon uithalen en doelman Ramon kansloos liet. Het spel ging op en neer maar telkens waren het de mannen van Melderslo die 1 stap sneller waren. Het leek of het najaarszonnetje de vitteranen vermoeid maakte. Op slag van rust was het Jeroen van Bers die na een pass van Gijs de 1-1 liet aantekenen. Na de rust was het wederom Jeroen van Bers die na een vrije trap van Leon de vitteranen op een voorsprong zette. In de 54ste minuut was het Theo Cox die een penalty veroorzaakte, welke d feilloos werd benut. Ook de vitteranen claimden een strafschop maar scheidsrechter Wien weigerde die te geven. Na slecht uitverdedigen was het Melderslo die de eindstand op 2-3 zette.

Volgende week komt Wittenhorst op bezoek en zal er uit een ander “vaatje” getapt moeten worden.