Vitteranen winnen moeilijke uitwedstrijd bij Wittenhorst met 3-1

Doelpunten :
Leon Winthaegen 1x
Gijs Driessen 1x
Jeroen van Bers 1x

Ditmaal werd er niet op kunstgras gevoetbald maar op gewoon gras, wat zeker het “spel” van de vitteranen ten goede kwam. In de beginfase ging het spel over en weer en lieten beide voorhoedes verschillende kansen onbenut. Toch was het Wittenhorst dat in de 10de minuut de voorsprong nam. Bij slecht uitverdedigen van de vitteranen was het de nummer 8 van Wittenhorst die met een geplaatst schot buiten bereik van doelman Ramon raak schoot. In de 25ste minuut was het Leon Winthaegen die een prachtige combinatie van 3 schijven beheerst afwerkte en de gelijkmaker scoorde. Na rust was de nummer 8 van Wittenhorst vervangen door nummer 5 wat nogal “ verwarring” bracht bij de vitteranen. Door verschillende omzettingen kwamen de vitteranen beter in hun spel. Bij een van de vele aanvallen werd Gijs Driessen in stelling gebracht en zijn schot (de keeper dacht dat de bal langs ging) verdween in de verre hoek en scoorde de 1-2. In de 63ste minuut was het Mark v.d. Koelen die een voorzet van Jeroen van Bers beheerst afrondde en de overwinning veilig stelde.
In clublokaal de Poolbar werd nog gezellig nagepraat.