Luc Spreuwenberg 1x
Tim Cox 1x
Gijs Driessen 1x
Frank van Megen 1x

De vitteranen van MVC’19 hebben verdiend de altijd lastige uitwedstrijd tegen Hegelsom met 4-0 gewonnen. Na enkele speldeprikjes was het gastspeler Luuk Spreuwenberg die na een pas van achteren de 0-1 liet aantekenen. In de eerste helft waren de vitteranen veel in de aanval doch de kansen, door Jeroen en Frank, werden niet benut. Op slag van rust werd uit een corner van Gijs door Jeroen doorgekopt en was het Tim Cox die subtiel de 0-2 liet aantekenen. Na rust waren het de vitteranen die alle kansen kregen om het doelgemiddelde op te voeren. De mooiste kansen werden gemist, of het nu Ed, Jeroen, Frank of Marc waren ze konden de doelman niet verschalken. Het duurde tot de 48ste minuut eer Gijs Driessen de 0-3 scoorde. Na wederom vele kansen was het Roy Gubbels die Frank van Megen vrij voor de keeper zette en de eindstand van 0-4 zette. Toon Maes, de vervanger van Ramon hield zijn doel schoon in zijn  “dorpke”.