Twan Smits 2x
Mark v.d. Koelen 2x
Leon Winthaegen 1x
Mark Wijhers 1x

De vitteranen van MVC’19 hebben royaal uitgehaald tegen Sparta’18 uit Sevenum, al zag het daar het eerste half uur niet naar uit. Het waren de vitteranen die al na 5 minuten op voorsprong kwamen.Het was Mark v.d. Koelen die Leon Winthaegen vrij voor de keeper zette en de 1-0 scoorde. Doch 5 minuten later werd er slecht uitverdedigd en Sparta’18 scoorde de gelijkmaker. Noch geen 5 minuten later was het Tim die zijn tegenstander uit een corner vrij liet inkoppen en dat betekende de 1-2 achterstand. Het duurde tot de 25ste minuut, Tim nam snel een vrije trap en uit een voorzet van Leon was het Twannie die de 2-2 binnen gleed. In de laatste 3 minuten voor rust waren het de vitteranen die de wedstrijd kantelden. Eerst was het Mark v.d. Koelen die van 25 meter verwoestend uithaalde en 2 minuten later was het wederom Twannie na een voorzet van Leon die de ruststand op 4-2 zetten.

Na rust kwamen de vitteranen een paar maal goed weg bij kopballen van Sparta’18. Doch in de 55ste minuut was het Mark v.d. Koelen na een pass van Mark Wijhers, jawel Mark Wijhers die zijn eerste minuten voor de vitteranen maakte, de genadeklap gaf en 5-2 scoorde. In de 60ste minuut was het Mark Wijhers na een pass van Leon die de eindstand op 6-2 zette.In de laatste 10 minuten kwam in de stand geen verandering meer en floot scheidsrechter Wien na een klein opstootje (he Gijs) voor het eindsignaal.