M.V.C.’19 – FCV-Venlo 2-2
Doelpunten:
Mark vd Koelen
Raed Bko

De vitteranen hebben gelijk gespeeld tegen een goed spelend FCV. Al na 3 minuten kwamen de vitteranen op voorsprong, een combinatie tussen Mark en Raed was het Mark die met een strak schot de 1-0 op het scorebord zette. Ondanks de vele kansen aan de zijde van de vitteranen was het FCV die in de 39ste minuut met een afstandsschot de gelijkmaker scoorde. Ondertussen had Tim Cox het speelveld verlaten met rugklachten. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwam FCV beter in zijn spel en werden de vitteranen in de verdediging gedrukt. Echter in de 50 ste minuut werd na een uitval Raed in positie gebracht en hij scoorde met een subtiel stiftje. De druk op de verdediging van de vitteranen werd steeds groter en in de 62 ste minuut was het FCV die de verdiende gelijkmaker scoorde. Met kunst en vliegwerk werd de gelijke stand tot het eindsignaal over de streep getrokken.

Volgende week is er een uitwedstrijd tegen Horn of iemand anders!