Doelpunten:
Jeroen van Bers 2x
Mark Wijhers 1x
John Heuvelmans 1x

Al na 10 minuten was de wedstrijd beslist, fouten in de verdediging waren de oorzaak dat de 3-0 op het scorebord stond. Een speldeprikje van Jeroen van Bers, die vrij voor de keeper kwam en naast schoot.
In de 24 ste minuut scoorde Jeroen van Bers op aangeven van Mark de 4-1. In de 30 ste minuut kregen wij een penalty die door John Hoevelmans keurig werd ingeschoten. Steeds wisten de middenvelders van Horn hun spitsen te vinden en op slag van rust werd het 5-2.

Na een “donderspeech” in de rust begonnen de vitteranen aan de 2de helft. Uit een pas van Jeroen scoorde Mark de 5-3. Nadat de vitteranen via Jeroen de lat teisterde was het Horn die uit de tegenaanval de 6-3 maakte. 2 minuten later was het wederom Horn die geblunder in de achterhoede afstrafte en de stand op 7-3 bracht. Nadat Horn met een droog schot de voorsprong op 8-3 bracht was het Jeroen die uit een pas van Mark die eindstand op 8-4 zette. Al met al een “Sinterklaasmiddag”.

Volgende week thuis tegen FC Maasgouw Wederom een vreemde tegenstander voor de vitteranen.