Mark Wijhers
Bart Koopmans
Jeroen van Bers
eigen doelpunt RKMSV

Vooraf waren de vitteranen er niet gerust op,  de laatste wedstrijd werden ze van het veld afgespeeld doch het bleek anders! De eerste 10 minuten ging het gelijk op, na een kansje van John, die struikelde, was het toch John die de vitteranen op voorsprong bracht. Uit een pas van Mark Wijhers was het John die koelbloedig afrondde Nog geen 2 minuten later was het  Mark Wijhers die een voorzet gaf, en de laatste  man van Meijel rondde hem keurig met zijn hoofd in eigen doel! Tot de rust bleef het spel op en neer gaan. Na de rust, de spelers waren gewaarschuwd voor Meijel, was het Mark Wijhers die aan een solo begon en deze koelbloedig in het doel schoot. In de 43ste minuut was het Bart Koopmans die uit een voorzet van Mark vd Koelen de 0-4 scoorde. 4 minuten later was het Meijel die met “falrucksieher” de 1-4 op het scorebord  bracht. In de tussentijd verzuimden de vitteranen de score op te voeren. Achtereenvolgens, John, Mark  en Jeroen mistten de grootste kansen! Het duurde tot de 56ste minuut alvorens Jeroen van Bers de eindstand op 1-5 bracht. Al met al een zeer verdiende overwinning op Meijel.

Volgende week weer een sterke tegenstander, uit tegen Neer.