Geflatteerde nederlaag Vitteranen tegen Neer

Neer – MVC’19  5-2
Doelpunten:
Jeroen van Bers 2x

Na 2 minuten keken de vitteranen al tegen een achterstand aan. Bij een aanval van Neer ging de bal door het midden en onze grensrechter Ed vlagde voor buitenspel, doch de scheidsrechter stond in de middencirkel en keurde de treffer goed! Na 10 minuten werd er slecht uitverdedigd en de bal werd hoog in het doel geplaatst door jawel Maurice Graef die tegenwoordig bij Neer voetbalt en de stand op 2-0 bracht. 2 Minuten later was het aanvoerder Jeroen van Bers die met een droge knal de achterstand verkleinde op 1-2. Nog geen 4 minuten later was het wederom Jeroen die de gelijkmaker scoorde. Na enkele kansjes was het echter Neer die voor rust de stand op 4-2 bracht. Door slecht uitverdedigen en een eigen doelpunt van Erwin werd de ruststand bereikt. Na rust een heel ander beeld, de vitteranen in de aanval en kregen 200% kansen doch door geweldig keeperswerk van de Neerse doelman bleef het bij 4-2. In de laatste minuut scoorden de Neersen bij een uitval de 5-2. Al met al een geflatteerde uitslag.

Volgende week de wedstrijd tegen Egchel. Aanvang 17.00 uur.