Bericht vanuit het hoofdbestuur

Beste leden van MVC’19,

Het afgelopen jaar hadden we goede hoop dat in 2021 alles om ons heen weer gewoon zou worden.

Dat de jeugd weer wedstrijdjes zou spelen, met de enthousiaste ouders langs de lijn. Dat de seniorenteams op vrijdag, zaterdag of zondag, soms in alle vroegte, weer tegen een bal zouden trappen. Dat uit de kantine muziek zou klinken en er een pilsje, een colaatje en een vers belegd broodje geserveerd zou worden.

Het mag niet zo zijn. Gelukkig kan de jeugd onder 18 nog steeds samen trainen en worden er voor deze leeftijdsgroepen onderlinge wedstrijdjes georganiseerd.

Natuurlijk is de opgelegde beperking in de sport niet het ergste wat ons kan overkomen. Maar toch neemt sport een belangrijke plek in. Niet alleen omdat bewegen gezond is, maar ook de contacten die we leggen, het plezier dat er is of gewoon het genieten van alle bedrijvigheid om je heen.

Traditioneel luiden we het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsreceptie waarbij ook de jubilarissen in het zonnetje worden gezet.
Hoewel we in elkaars nabijheid geen toost uit kunnen brengen op het nieuwe jaar blijft de wens voor 2021 hetzelfde. Een jaar in goede gezondheid voor jezelf en al je dierbaren en zodra het weer kan maken we er weer een sportief en mooi jaar van.

Het hoofdbestuur.

Leave a Reply