Gestolen overwinning Baolder

Baolder – MVC’19  2-0

In een wedstrijd die de vitteranen de bovenliggende partij was, was het toch Baolder die met de  overwinning ging lopen!

In de 1ste helft waren de vitteranen de bovenliggende partij, met goed combinatiespel en diverse kansen was het Baolder die 2 minuten voor rust de wedstrijd op de kop zette. Na geklungel op het middenveld was het Baolder die voor de 1ste keer voor het breetse doel verscheen en de 1-0 binnen schoot! Na rust hetzelfde beeld, de vitteranen in de aanval en het was Baolder die in de 44ste minuut, nadat de buitenspelval niet werkte, de 2-0 binnen schoot. In de volgende tijd van de wedstrijd waren het de vitteranen die kans na kans niet wisten benutten. Al met al een onverdiende nederlaag, maar ja als je kansen niet benut verdien je niet om te winnen.