HEROPENING MVC’19 SPORTKANTINE

Het nieuwe voetbalseizoen komt eraan. En vanaf 15 augustus opent ook de MVC’19 sportkantine weer haar deuren. In de aanloop naar het nieuwe seizoen is er een druk oefenprogramma op de 3-Sprong. Rondom alle oefenwedstrijden is onze kantine en ook het terras open voor publiek. En op de donderdagavonden zijn we weer open vanaf 19:00 u. U bent weer van harte welkom om als vanouds te komen genieten van een drankje en een hapje.

Vanzelfsprekend gelden ook voor het MVC’19 clubhuis de bekende regels i.v.m. covid-19. Zo is er o.m. een looproute vastgesteld met afzonderlijke in- en uitgang. Binnenkomen doe je nog via de bekende ingang, vertrekken via het terras. En toiletbezoek gaat voorlopig via de multifunctionele ruimte.  Verder blijft ook afstand houden het motto. En het aantal gasten dat we kunnen toelaten is weliswaar ruim maar niet onbeperkt.

Niet alleen de coronaregels zijn nieuw bij de start van seizoen 2020-2021. We hebben recentelijk afscheid genomen van Berry van der Donk, die de afgelopen jaren onze vertrouwde frontman was in ons clubhuis. We danken Berry voor alles wat hij de afgelopen seizoenen voor MVC’19 heeft gedaan.

Mirian Wijhers wordt uw nieuwe gastvrouw. Het nieuwe, voor veel MVC-ers ook vertrouwde gezicht achter de bar.  Met de aanstelling van Mirian hebben we kunnen voldoen aan de wens van heel veel leden en vrijwilligers. Mirian heeft in eerdere periodes al veel ervaring opgedaan in dezelfde functie, destijds samen met haar echtgenoot Hans. We wensen Mirian heel veel succes! Welkom terug!

 

 

Leave a Reply