MVC’19 JO7 zoekt nieuwe talenten

Ben je geboren in 2014 of 2015 of word je binnenkort 5 jaar dan zoeken we jou!

Vanaf komend weekend neemt het ‘jongste’ team van MVC’19 (ook wel de kabouters genoemd) afscheid van een aantal spelers en leiders. De spelers Tim, Tijn, Loet, Sascha, Jeroen, Fynn, Bas, Ben, Joes, Savier, Milan en Vino en hun leiders Frank, Dennie, Luuk, Linda en Guido zoeken daarom nieuwe voetbalmaatjes. De JO7 traint m.u.v. de winterstop elke woensdag van 18.30u-19.30u en zo lang er nog sprake is van coronamaatregelen ook op de zaterdag. Daarna ipv zaterdag wedstrijdjes op vrijdagavond.

Ben je geboren in 2014 of 2015 of word je binnenkort 5 jaar, dan ben je van harte welkom. Het is mogelijk om eerst twee keer proef te trainen, alvorens je je aanmeldt. We trainen op woensdagavond van 18.30u-19.30u.

 

Je hoeft nog niet net zo goed te zijn als Frenkie de Jong of Lieke Martens. Het gaat er vooralsnog om dat je plezier hebt en samen met je leeftijdgenootjes wekelijks tegen een bal trapt en ook nog wat leert.

Ouders van jongens en meisjes geboren na 1 januari 2014 meer informatie willen (of hun zoon/dochter willen aanmelden), kunnen contact opnemen met de coördinator: Paul Cox (4coxies@ziggo.nl‬).

De kabouters van MVC’19 heten je van harte welkom bij MVC’19, het is beslist de moeite waard!!!

 

Leave a Reply