MVC’19 sneuvelt in de beker

Auteur: Mat Nellen

HELMOND – MVC’19 heeft in Helmond haar Waterloo gevonden in de  KNVB.-districtsbeker, Oranje Zwart won geflatteerd met 7-4.

MVC’19 en Oranje Zwart hebben er een aan aantrekkelijke wedstrijd van gemaaktBij MVC’19 kregen diverse spelers die terugkwamen van blessures veel speelminuten. Jaap Bruijnen, Bart Crienen en vooral Rob Custers lieten zien, dat ze het voetballen niet hebben verleerd. De hondstrouwe Maasbreese supporters zagen dat MVC’19 Oranje Zwart goed partij gaf. Er viel veel te genieten. Liefst 11 treffers, mooie staaltjes voetbal en twee ploegen die elkaar lieten voetballen. Twee afgekeurde doelpunten wegens (vermeend) buitenspel, dubieuze doelpunten, maar ook goed gemaakte doelpunten.

Oranje Zwart ging rusten met een 2-1 voorsprong. Tussen de 61e en de 64e minuut wist MVC’19 een 3-1 achterstand in te lopen tot 3-3. Pas in de slotfase kon Oranje Zwart het verschil te maken. Het slotakkoord was voor MVC’19, want vlak voor tijd bepaalde Ron van den Kerkhof de eindstand op 7-4. De Maasbreese doelpunten kwamen op naam van Ron van den Kerkhof (2), Jaap Bruijnen en Bart Crienen. Een nuttig duel.

Komende zondag 17 december wordt de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld. MVC’19 gaat op bezoek bij hekkensluiter Maarheeze. De wedstrijd in Maarheeze begint om 14.00 uur.

Leave a Reply