Oproep: denk aan je fietsverlichting!!

De donkere, natte herfst-/wintermaanden zijn alweer aangebroken. Vele leden van MVC’19 worden ’s avonds gebracht naar en gehaald van de training op ons sportpark. Er zijn er ook genoeg die met de fiets komen. Dat betekent veel verkeer en met name op de Breetse Peelweg leidt dit tot gevaarlijke omstandigheden; de straatverlichting van de Molenstraat t/m het sportpark is immers ook niet optimaal.

Helaas constateren we dat er nog steeds leden zijn die met slecht of zelfs onverlichte fietsen naar ons sportpark komen.  We willen graag ongelukken voorkomen en doen daarom ook dit jaar weer een oproep aan alle ouders om er voor te zorgen dat kinderen niet zonder fietsverlichting gaan trainen en aan alle leden om hun eigen fietsverlichting vooraf te controleren.

Natuurlijk doen we ook een oproep aan alle chauffeurs om zeker tijdens de komende maanden de snelheid ’s avonds aan te passen op de Breetse Peelweg!!!

We willen geen ongelukken en daarom vragen we medewerking van iedereen! Jullie kunnen immers niet gemist worden bij het team!!!!!

Paul Cox

Voorzitter jeugdcommissie

 

Leave a Reply