Vanaf dit seizoen zijn er verskratjes te winnen bij thuiswedstrijden van MVC’19

De sponsorcommissie van MVC’19 is blij te kunnen melden dat ze een samenwerking is aan gegaan met People ‘s Farm uit Maasbree. People ‘s Farm is goudsponsor geworden bij MVC’19. Tevens zullen er vanaf dit seizoen geen wedstrijdballen meer worden verloot bij de thuiswedstrijden van MVC’19 1. Hiervoor in de plaats worden nu heerlijke en gezonde verskratjes verloot welke zijn samengesteld door People ’s Farm. Dit initiatief past prima in het beleid van MVC’19 om aandacht te schenken aan gezondheid voor leden en bezoekers. Een broodje gezondheid staat al op de menukaart in de kantine daar komen nu dus verskratjes bij. MVC’19 is verheugd met deze samenwerking en hoopt op een langdurige en succesvolle samenwerking.

Voor degene die People ‘s Farm niet kennen eigenaars Marcel en Yvonne Jacobs stellen hun bedrijf voor.

 

Over People ’s Farm
People’s Farm is dé regionale producent van groenten van het seizoen. In onze moestuin in Maasbree telen wij jaarrond ruim 30 verschillende soorten groenten; kleinschalig, maar efficiënt én duurzaam. Pure en eerlijke teelt met respect voor de omgeving.

Middels ’t Verskratje laten wij consumenten genieten van verse en gezonde producten uit de buurt en brengen wij het seizoen op tafel. Daarnaast voorzien wij onze klanten iedere week van heerlijke en verrassende recepten, bereidingswijzen en informatie over de smaak en eigenschappen van de lokale producten.

De groenten en fruit van People’s Farm beleeft u van zaadje tot heerlijk gerecht op uw bord!

De familie Jacobs van People ‘s Farm bezorgen de eerste verskratjes aan Jac Gubbels en Ed Bartels van de sponsorcommissie

Wat is ’t Verskratje?
’t Verskratje van People’s Farm is een wekelijks groentepakket voor vier dagen, gevuld met groenten van het seizoen die zijn geteeld in onze moestuin. Naast het basis-Verskratje, hebben we een uitgebreid assortiment met extra toe te voegen regionale producten, zoals aardappelen, uien en diverse groenten en fruit van het seizoen.

Het abonnement op ’t Verskratje is flexibel en kan wekelijks aan uw wensen worden aangepast. Ook kan het abonnement eenvoudig worden gepauzeerd of beëindigd als het even niet uitkomt. Op maandag of vrijdag kunt u ’t Verskratje ophalen bij een van de ophaallocaties in de regio.

 

People’s Farm
Breetse peelweg 16
5993 NC   Maasbree
www. peoplesfarm.nl
info@peoplesfarm.nl
06-49103104 / 06-53382460

Leave a Reply