Jeroen van Bers
John Heuvelmans
Johnny Renkens
eigen doelpunt van FCV

De vitteranen begonnen fel aan de wedstrijd, met gevarieerd spel werd de achterhoede van FCV open gebroken. Helaas werden 100% kansen niet benut! In de 10de minuut was het aanvoerder Jeroen van Bers die met een strak schot de score opende. 5 Minuten later was het John Heuvelmans die de bal aan Mark vd Koelen gaf die hem beheerst binnen schoot. In de 30ste minuut was het John Heuvelmans die een afgemeten voorzet van Theo Tielen met het  hoofd afrondde. 5 Minuten later was het Johnny Renkens die een niet te missen kans, een bal van Mark vd Koelen, in het doel schoot.

10 Minuten na rust rust was het Mark vd Koelen die met een afstandsschot de 5-0 binnen schoot. 10 minuten later was het FCV die na een slordigheid de 5-1 binnen schoot. Een kwartier voor tijd kwam Erwin van Dijk, spits John aflossen. Koud in het veld was het Erwin die een bal van Mark vd Koelen beheerst in de linker hoek schoot. Weer 3 minuten later was het Jeroen van Bers die op doel schoot, doch een FCV verdediger dacht deze hem te kunnen stoppen, doch de bal verdween in het doel. Het slotakkoord was voor Erwin, uit een voorzet van Mark vd Koelen schoot Gijs op de paal en het was Erwin die attent de 8-1 op het scorebord zette.

Een zeer verdiende overwinning van de vitteranen. Wederom dank aan onze Leo.
Volgende week uit tegen Egchel (volgend seizoen PEC’20)