Zondag 22 april: MVC-dag

De MVC-dag komt er weer aan! Dit jaar zal de MVC-dag plaatsvinden op zondag 22 april.

De MVC-dag is uiteraard weer voor alle jeugdleden t/m 15 jaar. (voorheen C, D, E, F of Mini-F). De aanvangstijd is 10.30 uur. Kom jij ook?

Net zoals afgelopen jaren zal het weer een groot feest worden. Met springkussens, een voetbaltoernooi en een penaltybokaal, waarbij de spelers de ervaren keepers van MVC’19 mogen proberen te passeren. Alle deelnemers worden verdeeld in gemixte teams. Oudere en jongere kinderen spelen dus in één team. De spelers van de JO-15-jeugd zijn de teamcaptains.

Wil je ook meedoen? Geef je dan op voor 15 april 2018 via mvcdag@outlook.com. Vermeld daarbij je naam en het team waar je in speelt.

Goed om te vermelden naar de ouders: Laat je kinderen eigen eten/drinken meenemen en eventueel een handdoek en 2 paar sportkleren en schoenen.

De dag start om 10.30 uur en duurt tot 14.00 uur. De prijsuitreiking zal aansluitend plaatsvinden. Om 14.30 uur speelt MVC’19-1 haar competitiewedstrijd tegen MULO uit Helmond. Het is zeker leuk om nog even te blijven kijken.

Hoewel het seizoen nog tot eind mei door loopt, wordt de MVC-dag ook dit jaar afgesloten met de feestelijke “seizoensafsluiting”. Een latere datum was geen optie omdat de laatste thuiswedstrijden vallen in het kermis- en pinksterweekend. Dus, direct na de wedstrijd van ons 1e, barst 22 april het feest in de kantine los.

Het zal zeker weer een leuke dag worden en we hopen dat jij er ook bij bent op 22 april!

Met vriendelijke groet,

De Activiteitencommissie

 

Leave a Reply