Doelpunten :
Leon Winthaegen 2x
Gijs Driessen 2x
Erwin van Dijk

In de eerste helft was het een boeiende wedstrijd en het spel golfde op en neer. In de 12de minuut was het een inschattingsfout van doelman Nico die de rechterspits van de Boys in staat stelde om de 1-0 te scoren. In de 18de minuut was het Erwin van Dijk die een een corner van Pi strak in het doel kopte en de stand in evenwicht bracht. 5 minuten later was het Leon die een vrije trap van Pi ongehinderd in het doel kopte. In de 30ste minuut was het Gijs die een combinatie met Pi alleen voor de keeper verscheen en de 1-3 binnen schoot.

Op slag van rust was er corner van de Boys die in een keer in het doel van de Vitteranen verdween!! De Vitteranen namen gelijk vanaf de aftrap revanche, uit een pass van Pi was het Leon die alleen voor de keeper de russtand op2-4 bracht. Na rust waren het de Vitteranen die de wedstrijd onder controle hielden en in de 65ste minuut was Gijs die na een combinatie van verschillende schijven de eindstand op 2-5 bepaalde. Al met al een verdiende overwinning van de vitteranen die de “inzinking” na 2 wedstrijden te boven lijken te zijn.

Volgende week komt TSC’O4 op bezoek.  aanvang 17.00 uur.