Vitteranen kunnen voorsprong tegen TSC’04 niet vasthouden

Doelpunten:
Leon Winthaegen
Marc Peeters
Wouter Derichs

In een wedstrijd waarin beide ploegen de aanval zochten was het Leon Winthaegen die in de 20ste minuut op snelheid het strafschopgebied van TSC inging en beheerst de 1-0 scoorde wat tevens de ruststand betekende. Na rust was het TSC die op gelijke hoogte kwam. Na 60 minuten was het Marc Peeters die na een overstapje van zijn “vriend” Leon de de stand op 2-1 bracht voor de vitteranen. Nog een 5 minuten later was het TSC die uit een aanval probleemloos de stand gelijk trok. 3 Minuten voor tijd was het Wouter Derichs, die na een schot op de lat van Leon, de stand op 3-2 zette en “leek” de wedstrijd gewonnen. Doch 1 minuut voor tijd moesten de vitteranen een doelschot nemen, keepers Ramon wilde de bal met zijn voet klaar leggen voor Gorio die de bal wilde uittrappen. De voorwaartsen van TSC vlogen op de bal en Ramon wist het schot tot corner te werken. Uit deze corner werd de 3-3 gescoord!
De domper van het gelijkspel werd ‘s avonds door het 1ste tegen Baarlo goed gemaakt.