Vitteranen van slag tegen Belfeldia

MVC’19 – Belfeldia 1-2
Doelpunt:
Wouter Derichs

De vitteranen zijn er wederom niet in geslaagd om de wedstrijd tegen Belfeldia te winnen. Was het vorige week FCV dat de vitteranen verslag, ditmaal waren de gasten uit Belfeld die slimmer omgingen met de kansen. Al vroeg in de wedstrijd werd een foutieve pass onderschept door Belfeldia en met een pijlsnelle counter stond de spits van Belfeldia alleen voor Nico en faalde niet. Na diverse kansen onbenut gelaten ging men met een 0-1 de rust in.

Na rust werden de vitteranen al meteen met de neus op de feiten gedrukt. Een te korte pass van aanvoerder Gorio leidde de 0-2 tussenstand op. Na 20 minuten in de 2de helft was het Wouter die, vrijgespeeld door Leon, alleen voor de keeper de spanning terug bracht. Nog diverse kansen werden niet in doelpunten omgezet en zo bleef het 1-2.