Afsluiting kamp voor spelers van JO9- en JO7

Aankomend weekend vindt de jaarlijkse afsluiting plaats voor de jongste MVC-ers, het zgn. F-kamp. Het kamp vindt plaats op ons eigen accommodatie de 3-Sprong.

 

Zaterdag verzamelen 93 spelertjes en een twintigtal leiders zich om er een geweldig feest van te maken. De leiders hebben gezorgd voor een mooi afwisselend programma, waarin natuurlijk voetbal centraal staat. Op zaterdagavond ontbreekt de ouderavond niet en zullen alle spelers met hun team een wedstrijd spelen tegen de moeders van het desbetreffende team; zou het dit jaar voor het eerst in de geschiedenis lukken dat één van de moederteams gaat winnen? Vervolgens kunnen de vaders hun kwaliteiten nog tonen tegen de leiders….sportiviteit en de wil om te winnen zullen zeker zichtbaar zijn.

 

Tijdens de ouderavond is er gezellig samenzijn in de kantine, waar teruggekeken kan worden op een geslaagd seizoen met enkele kampioenen (JO9-1 en 2). De ouderavond is tevens de afsluiting voor de JO7-spelertjes, die met hun ouders naar huis gaan. De JO9-spelers blijven overnachten om de volgende dag weer uitgeslapen deel te nemen aan het ochtendprogramma. Om 12.00u komen de ouders hun kinderen ophalen om na de afsluitende penaltybokaal moe maar voldaan naar huis te gaan.

 

De jeugdcommissie wenst alle spelers en leiders een fijn voetbalkamp toe.

Leave a Reply