Automatisering bij MVC’19

Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat Ferdi Ogier en Roland Hendriks hebben gereageerd op onze vacature “Medewerker Automatisering” en bereid zijn om MVC’19 op dit gebied verder te hepen. Ferdi en Roland hebben beiden een ICT-achtergrond en hun kennis kunnen wij prima gebruiken binnen MVC’19.

Binnen de werkgroep communicatie bestond al langer de wens om op zoek te gaan naar iemand die MVC’19 kan helpen met het optimaliseren van ICT binnen de vereniging. Hierbij denken we niet alleen aan het up-to-date houden van de laptops in de bestuurskamer, maar veel meer aan ideeën over een brede inzet van ICT bij MVC’19.

Ferdi en Roland zullen de huidige infrastructuur onder de loep nemen en waar nodig aanpassen en verbeteren. Daarnaast is hun gevraagd om mee te denken over onder andere de volgende zaken:

  • Centraal gebruik van office(achtige) applicaties
  • Centraal beheer en opslag van documenten en bestanden incl. rechten en beheer
  • Bescherming tegen virussen, malware en hacken.
  • Opzetten van een goede mailstructuur met “xxx@mvc19” E-mailadressen inclusief rechten en beheer.
  • Meedenken met de sponsorcommissie over een slimmer gebruik van advertenties op het scherm in de kantine.
  • Gebruik van het scherm in de kantine voor actuele informatie

Wij denken dat het mogelijk is om in de huidige wereld van cloud-toepassingen op een slimme en goedkope manier van beschikbare toepassingen gebruik te maken. Mocht je ideeën hebben, of vragen/klachten over de huidige automatisering, aarzel dan niet om dit te melden. Zij zijn bereikbaar via het mailadres ict@mvc19.nl.

Wij bedanken Ferdi en Roland voor hun bereidheid dit op te pakken en wensen hun veel succes.

 

Leave a Reply