Bewoners van de Fabriek op bezoek bij MVC’19

De sponsorcommissie is erg verheugd met de Fabriek in Maasbree als nieuwe goudsponsor van MVC’19 met een mooi bord langs het hoofdveld. Bij het ondertekenen van het sponsorcontract werd door Jac Gubbels en Bart van de Ven het idee geopperd om als dagbesteding voor de bewoners een bezoek te brengen aan sportpark “de Driesprong”. Op donderdag 1 juni was het zover en togen een groep vaste bewoners van de Fabriek met hun begeleiders naar de voetbalvereniging. De groep werd rond 10.30 uur hartelijk ontvangen door Jac Gubbels, die een mooi verhaal over de voetbalvereniging afstak en ook enkele anekdotes vertelde.

Na de rondleiding werden er enkele strafschoppen genomen wat voor hilarische momenten zorgde.  Daarna werd er in de kantine koffie gedronken onder het genot van een lekker stuk vlaai. Als afsluiting werd er een groepsfoto gemaakt bij het sponsorbord van de Fabriek. Het was een leuk uitje voor de vaste bewoners van de Fabriek en is zeker voor herhaling vatbaar.

De Fabriek in Maasbree biedt dagbesteding; een fijne invulling van de dag. In de vorm van o.a. creatieve activiteiten, theater, muziek, een vers bereide maaltijd en een goed gesprek. De missie van de Fabriek Maasbree is gebaseerd op een uniek concept met een bijzondere visie op dagbesteding en samenwerking. We noemen onze dagbesteding dan ook overal “dagbeleving”. Sinds september 2020 kunnen mensen met dementie of een andere zorgvraag er wonen. Er zijn 25 appartementen gerealiseerd waar 24-uurs zorg geboden wordt.

 

De sponsorcommissie

Leave a Reply