Nieuwe wedstrijdshirts op MVC-dag uitgereikt.

Op zondag 21 mei jl. zijn op de MVC-dag de nieuwe wedstrijdshirts met de opdruk van onze hoofdsponsor PVH en shirtssponsors Stef Nederland en van Diepe Klimaat  Comfort uitgereikt aan ons eerste team en een jeugdteam. In het komende seizoen gaan alle teams van MVC’19 spelen in de prachtige nieuwe outfit. De sponsors werden rond 12.00 uur hartelijk ontvangen op ons sportpark door de sponsorcommissie en bestuurslid Johan Janssen. Onder het genot van koffie en vlaai gaf Johan hierbij een korte uitleg over het programma van deze zondag.

Als blijk van waardering  kregen alle drie de sponsors een mooi ingelijst shirt uitgereikt. Daarna ging het 1e team op de foto met nieuwe polo’s gesponsord door hoofdsponsor PVH. Vervolgens verhuisden we naar een andere mooie plek om foto’s te maken van het 1e team en een samengesteld jeugdteam met de nieuwe wedstrijdshirts.

Voor aanvang van de laatste thuiswedstrijd van ons 1e team in de 2e klasse volgde nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Als afsluiting werd de wedstrijd gevolgd. Helaas was degradatie niet meer te vermijden. Mannen veel succes volgend seizoen in de 3e klasse.

Het was een prachtige en gezellige zondagmiddag op sportpark “de Driesprong” met mooi weer. Ons belangrijkste doel om de sponsors een fijne middag te bezorgen is uitermate goed geslaagd.

Een speciaal woord van dank aan Joke Simons voor de mooie foto’s.

De sponsorcommissie

 

Leave a Reply