De vitteranen hebben de derby tegen Baolder met 3-2 gewonnen

MVC’19 – Baarlo 3-2
Doelpunten:
Mark Wijhers 2x
Raed Bko 1x

De vitteranen hebben de derby tegen Baolder met 3-2 gewonnen. Op basis van de 1ste helft zeker verdiend. Al na 3 minuten was het Mark Wijhers die de bal op een presenteer blaadje kreeg van ene Baolderse en beheerst de 1-0 binnen schoot! De vitteranen bleven de betere ploeg en in de 18de minuut was wederom Mark Wijhers die na een pass van Roy Joppen de bal via een voet van een verdediger van Baolder de bal hoog in het doel schoot. In de 20 ste minuut was een combinatie tussen Mark v.d. Koelen en Raed die de bal beheerst in het doel schoot en de 3-0  aantekende. Na 30 minuten was het Baolder die het initiatief nam, met hoog druk zetten, zouden zij naar Louis van Gaal hebben geluisterd, de 3-1 binnen schoot, na een slordigheidje in de vitteranen verdediging. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwam er een totaal ander Baolder uit de kleedkamer. Hoog druk zetten, feller en met veel loopvermogen werden de vitteranen gedoemd om in de verdediging te gegaan. Dit resulteerde in de 50 ste minuut met de anschlusstreffer. In de verloop van de wedstrijd kregen de gasten uit Baolder verschillende kanssen, of ze  werden verprutst of gestopt door gelegenheidskeeper Erik de Brouwer. Na 70 minuten floot scheidsrechter Marco Delissen de wedstrijd ten einde. Volgens Baolder te vroeg maar volgens het klokje van de scheidsrechter was het tijd! Op basis van de eerste helft een verdiende overwinning van de vitteranen.

Volgende week volgt een uitwedstrijd tegen Kessel aanvang 17.00 uur Vertrek 16.00 uur.