ESI montage verrast D-jeugd van MVC’19 met nieuwe trainingsvesten.

 

De gehele afdeling van de D-jeugd van MVC’19 ziet er weer pico bello uit. Dit komt doordat zij allen een nieuw MVC’19-trainingsvest hebben ontvangen. Deze trainingsvesten zijn beschikbaar gesteld door sponsor ESI Montage uit Maasbree.

Eigenaar Kamil Kluczewski, vader van Kasper, heeft dit mogelijk gemaakt. De kledingcommissie heeft gezorgd voor de juiste maten en de trainingsvesten uitgedeeld op naam. Dit uitdelen vond afgelopen zaterdag 7 oktober plaats. In het bijzijn van Kasper Kluczewski, Jac gubbels en Hay Maessen, namens de sponsorcommissie, de leiding van de D-jeugd en natuurlijk de jongens van de D-jeugd, bedankte jeugdvoorzitter Paul Cox de sponsor ESI Montage.

 

De gehele D-jeugd met de nieuwe trainingsvesten. In het midden, met de pet op, sponsor Kamil Kluczewski die dit mogelijk heeft gemaakt (foto Math Geurts fotografie).

 

Het beheer van de trainingsvesten is in handen van de kledingcommissie, zodat de jeugdafdeling van MVC’19 nog jaren plezier heeft van deze trainingsvesten.

Esi montage is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in montage en demontage van pallet- en magazijnstellingen en systemen voor intern transport. Voor meer informatie:

Esi Montage

Plettenbergstraat 25

5993EN  Maasbree

tel. 06-30847183

www.esimontage.nl

 

 

Leave a Reply