Feestelijke lancering voetbalplaatjesalbum MVC’19

Zaterdag 22 oktober is het  zover. Dan wordt het nieuwe voetbalplaatjesalbum van MVC’19 uitgegeven. Een coproductie van de Maasbreese voetbalvereniging MVC’19 en Coop Maasbree. Een uniek voetbalalbum, waarin alle individuele speelsters en spelers,  teams, besturen en commissies van deze bloeiende Maasbreese vereniging met foto’s zijn afgebeeld.

coop-maasbree-mvc19-a3-poster

De officiële lancering is doelbewust in de kantine van MVC’19 gepland om 10.00 uur. Wie het eerste exemplaar in ontvangst mag nemen, is nog een grote verrassing. Opvallend is, dat ieder lid van MVC’19 een album krijgt met zijn of haar eigen naam met foto op de cover. Op de dag van de lancering heeft ook Coop Maasbree enkele acties gepland. Alle voetbalplaatjes kunnen verzameld worden door in de COOP Maasbree boodschappen doen. Bij elke 10 Euro aan boodschappen krijg je een pakje voetbalplaatjes cadeau.

Daarnaast zijn er diverse acties van de Coop Maasbree gepland, waarbij je extra voetbalplaatjes kunt krijgen. MVC’19 en Coop Maasbree verwachten dat deze actie een groot succes wordt. Vanaf zaterdag 22 oktober kan er gespaard worden voor dit uniek, schitterende uitgevoerde album. De foto’s in dit album zijn allemaal gemaakt door de vaste fotograaf van MVC’19 Math Geurts. MVC’19 is trots op de samenwerking met Coop Maasbree.

Auteur: Mat Nellen

Leave a Reply