Jip Cox MVC’19 vrijwilliger van het jaar

De 22-jarige Jip Cox is op vrijdag 22 oktober tijdens de vrijwilligersavond van voetbalvereniging MVC’19 uitgeroepen tot de  vrijwilliger van het jaar. Hij is de jongste vrijwilliger, die ooit deze mooie prijs heeft gewonnen.

jipcox

MVC’19-voorzitter Wim Timmermans (links) samen met vrijwilliger van het jaar Jip Cox (rechts).

Jip Cox is het prototype van de ideale vrijwilliger, Een echte regelneef, die je om een boodschap kunt sturen. Een vrijwilliger, die steeds het belang van MVC’19  vooropstelt. Zijn enthousiasme steekt anderen aan. Jip Cox is leider, scheidsrechter  en initiatiefnemer van MVC’19 8, dat dit seizoen voor het eerst aan de competitie deelneemt.  Jip Cox is ook een van de nieuwkomers van het MVC’19 Top D-toernooi die dit toernooi een nieuw elan gegeven hebben.

Jip Cox was ook de man achter de grote veiling van voetbalshirts in het kader van de acties voor het zo vroeg gestorven jeugdlid Billy Peeters en Alpe d” Huzes. Vele jaren was Jip Cox als jeugdleider actief, maar nu heeft hij deze taak ingeruild voor het fluiten van jeugdwedstrijden als scheidsrechter. Jip Cox  is een echte duizendpoot, waarop onze samenleving draait. MVC’19 mag trots zijn op mensen als Jip Cox.

Auteur: Mat Nellen

Leave a Reply