Geen leiders…..niet voetballen.

GEEN LEIDERS NIET VOETBALLEN?

De afgelopen periode heeft de technische commissie en jeugdcommissie veel moeite gedaan om voldoende leiders te vinden voor het seizoen 2018-2019. Nu de indeling bekend is lukt het om voor de meeste teams voldoende leiding te vinden, her en der nog wat gaatjes dichten.

Echter bij de JO17 lukt dit niet. We hebben nu voor drie teams pas drie leiders. Waar voorheen enthousiaste (senior)leden deze plekken invulden, is dit nu niet langer het geval. Een extra bijeenkomst met ouders gisteren was een flop, maar één ouder aanwezig…natuurlijk mede als gevolg van de vakantietijd.

A.s. maandag is er een crisisberaad van leden van enkele commissies en wordt gekeken hoe dit op te lossen. Belangstellenden en ouders mogen aansluiten a.s. maandag 19.30u kantine de 3-Sprong.

GEEN LEIDERS NIET VOETBALLEN KAN TOCH NIET DE OPLOSSING ZIJN, ZEKER NIET IN EEN SEIZOEN WAAR 100-JAAR MVC’19 WORDT GEVIERD.

NB: Deze oproep is bestemd voor alle leden. Het verzoek is om niet alleen zelf af te wegen om iets voor MVC’19 te betekenen, maar zeker ook om eens goed om je heen te kijken. Er zijn voldoende inwoners in Maasbree die geen lid zijn van MVC’19, maar wel iets voor ons kunnen betekenen. De kans is groot dat jij die kent! De nood is hoog. Alle hulp is welkom.

Reacties naar jeugdcommissie@mvc19.nl.

namens technische commissie en jeugdcommissie

Paul Cox

 

Leave a Reply