Jac Wijnen, “MVC’19 vrijwilliger van het jaar 2018!”

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond is Jac Wijnen uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2018! Deze feestavond voor de vrijwilligers van MVC’19 werd geopend door voorzitter Wim Timmermans. Hij benadrukte in zijn toespraak hoe belangrijk alle vrijwilligers zijn voor een vereniging als MVC’19. Gelukkig hebben we er veel, maar waar zouden we zijn zonder……Wij zijn trots op al deze mensen.

Voordat de vrijwilliger van het jaar bekend werd gemaakt, ontving Tamara Driessen de aanmoedigingsprijs als blijk van waardering voor de initiatieven die ze neemt voor de dames veteranen. Dit vorig jaar opgerichte team speelt nu regelmatig een potje voetval in de regio.

En toen de nieuwe vrijwilliger van het jaar. Jac Wijnen is de terechte opvolger van Paul Cox, die deze titel een jaar lang met trots heeft gedragen. Jac is al sinds de jaren zestig actief als vrijwilliger voor MVC’19 in diverse functies. Secretaris, penningmeester, jeugdleider, boekhouding. Samen met zijn vrouw Els gastouder en trouwe medewerkers op het top-D toernooi. We kennen Jac als iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt. Hij is nu ook weer nauw betrokken bij het samenstellen van het jubileumboek en sinds 2006 verzorgt Jac de boekhouding. Dagelijks is hij in de weer voor MVC’19. Vrijwilliger zijn is niet vrijblijvend. Als je iets doet, moet je het goed doen, is zijn motto. Het liefst doet Jac dat niet op de voorgrond. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat hij altijd aan de bar zit: Achteraan kun je het meeste zien……Jac is trots op zijn club MVC’19 en dat is wederzijds!

De activiteitencommissie had er vervolgens weer een leuke actieve avond van weten te maken met muziek en spel tot in de kleine uurtjes. Kortom, een gezellig samenzijn!

Jac Wijnen uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar

Leave a Reply