JO11-1 wint Peelpartners Paastoernooi

Op zaterdag 16 april 2022 mocht de JO11-1 aantreden op het Peelpartners Paastoernooi van NWC in Asten. In een poule van 5 mochten de teams in 4 wedstrijdjes van 15 minuten strijden om winst in hun poule.

Wedstrijd 1 was tegen SV Lierop JO11-1. Het 8-tal van MVC’19 kwam op voorsprong, maar Lierop scoorde richting het einde van de wedstrijd de gelijkmaker. MVC’19 zette nog een keer aan en scoorde vlak voor tijd de winnende treffer: 2-1.

In de tweede wedstrijd mocht MVC’19 aantreden tegen ZSV JO11-1. Na in een eerdere oefenwedstrijd dik te hebben verloren, nam MVC ’19dit keer meteen het initiatief. Met een hard maar gericht schot maakte MVC’19 de 1-0. De wedstrijd werd daarna gecontroleerd uitgespeeld zonder grote kansen weg te geven.

Het volgende treffen was tegen SV Someren JO11-1. MVC’19 had de hele wedstrijd het initiatief en liet maar weinig ruimte voor tegenaanvallen. Met twee Breetse doelpunten eindigde de wedstrijd in 2-0.

De afsluitende wedstrijd werd pas na een pauze van een uur gespeeld tegen de thuisploeg NWC JO11-1. Beide ploegen waren erg aan elkaar gewaagd en de wedstrijd golfde beide kanten op. Één grote kans voor elk team leverde helaas geen score op, waardoor de wedstrijd in 0-0 eindigde.

Met drie winstpartijen en één gelijkspel eindigde MVC ’19JO11-1 als winnaar in de hoogste JO11 poule. Gefeliciteerd boys!

 

Verslag: Patrick Julicher

 

Leave a Reply