JO7 zoekt met spoed begeleiders

De JO7 start met 17 spelers en 3 begeleiders. De begeleidingsgroep is daarmee te klein; zeker omdat de eerste aanmeldingen voor proeftrainingen al binnenkomen en het aantal talentjes de komende tijd zich nog verder uitbreidt.

Daarom zijn we dringend op zoek naar 1 liefst 2 personen die samen met de huidige leiders elke woensdagavond van 18.30u-19.30u de ‘kabouters van MVC’ de eerste beginselen van het voetballen willen bijbrengen. Trappen tegen de bal en lol in het spel zijn de belangrijkste zaken รจn enthousiasme van de begeleidingsstaf essentieel.

De JO7 voetbalt nagenoeg elke vrijdag van ong. 18.30u-19.30u. De aanwezigheid is daarbij gewenst echter niet noodzakelijk; het kan binnen de huidige mogelijkheden wel opgelost worden.

Ben je spelend (jeugd)lid, (groot)ouder of supporter van MVC (m/v) en vind je het leuk om 1x per week ons uit de brand te helpen, meld je dan nu aan bij Paul Cox (jo7coordinator@mvc19.nl); ook voor meer informatie. Je hulp is hard nodig, daar we geen wachtlijsten willen bij MVC’19.

Alvast dank!!!!

 

Leave a Reply