Laatste wedstrijd voor de winterstop verliezen de vitteranen van Grashoek.

MVC’19 Vet – Grashoek Vet 1 – 5

Doelpunt:
Pi Peters 1x

De laatste wedstrijd voor de winterstop moesten de vitteranen aantreden tegen het sterke Grashoek. Al na 6 minuten lag de bal in het vitteranendoel. Een vrij simpel schot werd door doelman Ramon verkeerd beoordeeld en “glipte”zowaar door zijn handen en betekende de 0-1. Na 12 minuten was het 0-2. Onze rechtsback Ed Bartels probeerde via het midden uit te verdedigen, een Grashoek speler zei dankjewel en scoorde de 0-2. In de 25ste minuut werd uit een voorzet van rechts met het hoofd de 0-3 gescoord. Wat de vitteranen ook probeerden, het was steeds de doelman van Grashoek die onmogelijke ballen uit zijn doel ranselde.

Na rust dachten de vitteranen dat het tij zou keren, uit een penalty scoorden de vitteranen middels Pi Peters de 1-3. Vele schoten op doel van grashoek mistten de precisie of werden door hun doelman tegen gehouden. In de laatste 5 minuten klapte tot 2 maal de buitenspelval niet dicht en dit betekende ook de 1-5 nederlaag. Al met al een te hoge uitslag. Een compliment voor scheidsrechter Paul Cox die de wedstrijd vakkundig leidde en een zeer goede vervanger was van onze vaste scheidsrechter Wien.

Na de wedstrijd waren de vitteranen in de kantine niet meer te herkennen. Op de klanken van Helene Fischer e.d. werd de eerste helft van het seizoen tot in de late uurtjes afgesloten. In de winterstop zal gekeken moeten worden naar scorend vermogen.