MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi kent  sterke bezetting

De 14e editie van het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi heeft een ijzersterke internationale bezetting. In het kader van het 100-jarig bestaan van MVC’19, is de organisatie van dit toernooi erin geslaagd een indrukwekkend deelnemersveld samen te stellen. Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september kan men in Maasbree genieten van jeugdvoetbal van internationaal hoog niveau

Arsenal FC en Chelsea FC

Voor de eerste maal is Arsenal FC te gast in Maasbree. Samen met Chelsea FC, zullen zij de premier League vertegenwoordigen. Chelsea FC won de laatste drie toernooien in Maasbree. De Londenaren hebben al vijf maal dit toernooi gewonnen. Ook een graag geziene gast is viervoudig winnaar Bayer’04 Leverkusen uit Duitsland. Net als de andere Duits ploeg Borussia Mönchengladbach, wordt Bayer’04 Leverkusen geroemd om haar jeugdafdeling. Uit België komen de jeugdige talenten van kampioen KRC Genk in actie in Maasbree. Schotland is vertegenwoordigd door Aberdeen. De Nederlandse deelnemers mogen er ook wezen. De Nederlandse top 4 is met hun talenten aanwezig. PSV Eindhoven (2x) en Feyenoord (1x) wisten ieder het Maasbreetse onder 12 Toernooi te winnen. Ajax Amsterdam en AZ Alkmaar hebben de ambities om dit jaar mee te doen om de eerste plaats. Het deelnemersveld wordt  gecompleteerd door VVV Venlo en het Regioteam MVC’19, dat is samengesteld uit de grote voetbaltalenten uit de gemeentes Horst aan de Maas, Peel en Maas en Venlo.  De voetballiefhebbers komen dit jaar weer aan hun trekken. De  toppers van dit onder 12 toernooi zijn de talenten van morgen en overmorgen.

Leroy Sané en Donny van Beek

Vele voetbalsterren van nu zijn ooit begonnen bij dit Maasbreese toernooi. Bekendste namen zijn ongetwijfeld Leroy Sané (Manchester City), Donny van Beek (AFC Ajax), Mason Mount en Tammy Abraham (beiden Chelsea FC). Ook Tyrell Malacia (Feyenoord) en Cody Gakpo (PSV) begonnen in Maasbree. Ook het Vlaamse wielertalent Remco Evenepoel heeft met PSV meegedaan aan  het Maasbreese toernooi.

Op de foto met Ajax- kampioensschaal

Zondag 1 september is er de mogelijkheid tot het maken van een foto met de enige echte kampioensschaal van AFC Ajax. Rond de middagpauze van 12:00 tot 14:00 uur heeft iedereen de unieke kans om met Ajax recentste (grote)prijs op de foto te gaan. Gedurende deze middagpauze zullen de jongste talenten van MVC’19 JO7 demonstratie wedstrijdjes spelen. Kom jij deze talenen ook aanmoedigen?

Prijzen

De teams spelen om de felbegeerde wisselbeker. Verder zijn er prijzen voor het sportiefste team van het toernooi. De beste speler, de beste keeper en de topscorer vallen ook in de prijzen. Op zaterdag 31 augustus wordt het toernooi om 11.00 uur officieel geopend.  Vanaf 11.30 uur tot 1600 uur zijn de poulewedstrijden. Op zondag 1 september beginnen om 10.00 uur de poulewedstrijden. Na de middagpauze worden de halve finales, de plaatsingswedstrijden en de grote finale gespeeld. Rond 16.30 uur is de prijsuitreiking. Meer informatie kunt u lezen op www.mvctopd.nl

Leave a Reply