Mogelijke kampioenen bij de jeugd

De voorjaarscompetities voor onze jeugdteams zijn bijna voorbij. Aanstaand weekend volgen nog een aantal wedstrijden en sommige teams moeten nog een inhaalwedstrijd spelen de komende weken.

Bij de jeugd gaat het natuurlijk eigenlijk alleen maar om het plezier in het voetbal en niet om het resultaat, maar soms gaan winnen en plezier heel goed samen! Sommige teams kunnen zelfs kampioen worden aanstaand weekend. En, als je dan toch kampioen wordt, dan is het natuurlijk leuk als familie, opa’s, oma’s en vriendjes erbij zijn. Vandaar deze oproep om dit weekend naar een van deze jeugdteams van MVC’19 te komen kijken.

MVC’19 JO9-1

MVC’19 JO9-1 (F1) speelt om 09.30 uur thuis tegen SV United JO-19 1. MVC’19 staat eerste met een punt voorsprong op SV United/BVV’27. En gelijkspel of een overwinning voor onze jongens levert ze dus een kampioenschap op. Bij een nederlaag worden ze tweede

MVC’19 JO9-2

Ook onze JO9-2 (F2) staat op een eerste plaats. Deze eerste plaats moeten ze nu nog delen met Blerick en Wittenhorst. Doelsaldo tellen wij niet bij de F-categorie.  Voor ons is MVC’19 F2 bij winst dus kampioen. Het team speelt om 09.00 bij HBSV in Hout-Blerick.

MVC’19 JO13-1

Onze JO13-1 (D1) was al najaarskampioen, maar kan zaterdag het seizoen nog meer glans geven door ook het voorjaarskampioenschap op te eisen. Om zeker te zijn van de titel is winst noodzakelijk. Bij gelijkspel of verlies is het afhankelijk van uitslagen van twee andere teams. De wedstrijd in Kessel begint om 12.00 uur.

De eventuele kampioenen worden zaterdag 20 mei gehuldigd tijdens een receptie in de kantine bij MVC’19. Aanvang 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom

 

Leave a Reply